Archive for februari, 2012

Nieuws | Kolom 2

Posted on: februari 24th, 2012 by admin

 

Agenda | Kolom 3

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

Particulieren Workshops

1-daagse thema workshop inclusief lunch, koffie en thee € 95,- incl. BTW.
* Avond op locatie € 25,- p.p. incl. BTW met een minimum van 4 pers.
* Middag op locatie € 25, – p.p. incl. BTW met een minimum van 4 pers.

* Binnen een straal van 15 km. incl. km vergoeding vanaf Soest.
* Middag of avond bestaat uit een workshop van 2,5 uur.

Tarieven en Tijden

2 daagse training € 180,- incl. BTW
5 daagse training € 475,–incl. BTW
2 en 5 daagse zijn inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee.

Groepen bestaan uit max. 12 personen.
Trainingsdagen zijn van 10.00 – 16.30 uur

Uw inschrijving is definitief na betaling.

Agenda | Kolom 2

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

Rouwverwerking

Verlies geeft verdriet, soms boosheid, verslagenheid en zelfs totale passiviteit. Delen met anderen, samen verwerken geeft ruimte tot opnieuw een weg vinden met het verlies en de pijn die het meebrengt. Samen gaan we jouw weg zoeken. In kleine groep van max. 6 personen. Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 19.30 tot 21.30 uur.

DATA VOOR DEZE ZATERDAGTRAINING:

Volgt

€ 125,00 incl. koffie en thee.

 

 

Agenda | Kolom 1

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

2 daagse training: Ken je type

In overzichtelijke groepjes maak je kennis met het enneagram en gaan we op zoek naar je type. De 2 daagse training geeft zicht op je type, motivatie en polariteiten. Ondertussen krijg je zicht op hoe jezelf en de ander kijkt naar de wereld.

DATA VOOR DEZE TRAINING
23 en 24 januari 2016, 6 en 7 februari 2016, 20 en 21 februari 2016

5 daagse training: Zicht op je drijfveren

Dit deel is een aanvulling op de 2 daagse kennis die je vergaart hebt.  Zicht krijgen in overtuigingen, voice dialoque, doelen stellen.

DATA VOOR DEZE TRAINING
5, 6, 19 en 20 maart en 2 april 2016

5 daagse training: Inzicht in jezelf en anderen (Vervolg op Zicht op je drijfveren)

Je gaat nu een stapje verder en op ontdekkingstocht naar hoe je je groei ondersteunt. Op weg naar transformatie. Stap uit je cirkel en strech jezelf naar wat voor jou is weggelegd. Groei naar je mogelijkheden en zoek die binnen jezelf. Bouw het fundament van je eigen piramide.

Deze volgt na zicht op je drijfveren. Data in overleg.

Nieuws | Kolom 1

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

Zonsverduistering

Als je ergens naartoe gaat, neem je boosheid, verdriet, teleurstelling en angst mee. Dit neemt uitstraling van je weg, het is een grauwe emotie sluier. Dit hoef je niet uit te spreken, een ander voelt of ziet dit. Zie je hoe een vlam aantrekkingskracht heeft? Weet dat iemand die straalt ook aantrekkingskracht heeft op andere mensen.

Bewuster is krachtiger. Dit zijn de ingrediënten tot groei. We zijn ons niet altijd bewust dat onze energie weggetrokken kan worden door mensen met weinig energie. Leeg lopen herken je, doordat je ’s avonds moe op de bank zit na een dag onder mensen waar je (te)veel hebt gegeven en er geen oplaadmoment was voor jou. Te veel verticale uitwisseling (jij geeft, de ander ontvangt) Doe dit vaak en je wordt ook echt lichamelijk ziek!

Laad je op in onze training en trek groeiend door het leven. Je neemt altijd jezelf mee. Je bent wat je uitstraalt. Wil je weten waarom je moe bent, verdrietig of wat ziekte je wilt vertellen? Volg bij ons trainingen, krijg zicht op inzicht.

Nieuws | Kolom 3

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

Succesvolle start workshop

Ik vond het een leuke en leerzame dag! Angelique en Nanda weten waar ze het over hebben.
Gerdi

Het is op een prettige wijze gegeven. Heel duidelijk en erg informatief. Ook was er ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor de volgende WORKSHOP MELD IK MIJ ZEKER AAN!
Leonne van Kollaar

Dit spreekt me meer aan dan de karakterstructuren. Goed uitgelegd hoe gedrag en uitspraken bij een type horen, ze hebben veel kennis van het enneagram. Bovendien waren het twee vriendelijke en sympathieke dames. Ik vond het een bijzonder geslaagde dag!
Lutina

Wie zijn wij | Kolom 1

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

Balanced Energy

Balanced Energy is opgestart door 2 personen, Angelique Gadella en Nanda Kok. Vanuit de beleving wat bewustwording met je doet, dragen wij dit graag uit. De lange en brede ervaring (sinds 1996) geeft kennis en wijsheid, van waaruit anderen weer kunnen putten. Wij blijven in beweging en nodigen uit om dit ook te doen.

Nanda

Naast mijn werk als trainer/coach, ben ik leerkracht in het basisonderwijs en verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen die school als intern begeleider. Ook ben ik werkzaam als hypnotherapeut en enneagram trainer/coach. Wij maken met het enneagram gebruik van de ondersteuning van de V-cirkel van Monique Schouten, de polariteiten van Rolph Pagano en de kennis van Dante, Oskar Ichazo en Helen Palmer, Aan de hand van mijn verworven kennis over het enneagram en de V-cirkel, heb ik toevoegingen gedaan door het pad van verdediging en verslaving om te zetten naar nieuwe gerichtheden. Door belemmerende factoren

Enneagram | Kolom 1

Posted on: februari 22nd, 2012 by admin

Wat is het enneagram?

Het enneagram is een eeuwen oud psychologisch model met 9 verschillende persoonlijkheidstypen en daaraan verbonden interacties. Ennea betekent negen en grammos betekent punten. Elke punt staat voor een type en zijn of haar gedrag met de bijbehorende motivatie. Waarom wil jij perfect zijn, kennis vergaren of leiding geven? De motivatie laat zich zien in denkpatronen, emoties en in een bepaalde manier van omgaan met elkaar. Dat maakt het enneagram zo bijzonder en een mooi model. Aan de hand hiervan ga je op ontdekkingsreis.

Om het enneagram staan cirkels die laten zien wat bij elk type hoort. Hier zie je waar wij mee werken binnen het enneagram. De blauwe cirkel staat voor de keelchakra, het indigo vierkant voor het derde oog chakra en de lila/paarse driehoek voor de kruinchakra.

Bedrijfstrainingen | Kolom 2

Posted on: februari 22nd, 2012 by admin

Kosten

* Dag op locatie 1.375,– excl. BTW
** Dagdeel 795,– excl. BTW

* Binnen een straal van 15 km. incl. km vergoeding.
** Dagdeel bestaat uit 3 uur training.
Betaling voor de incompany training geschiedt volgens een vast betalingsschema, 25% bij opdracht, 50% bij uitvoering van de eerste bijeenkomst en 25% direct na de laatste bijeenkomst. Afwijkingen in het betalingsschema van incompany trainingen zijn uitsluitend mogelijk indien deze schriftelijk zijn vastgelegd in de opdrachtbevestiging.

Bedrijfstrainingen | Kolom 1

Posted on: februari 22nd, 2012 by admin

Training op maat

Het doel van een bedrijfstraining is het zorgen voor betere verstandhouding en begrip voor elkaar. Ook kunt u kiezen voor conflict hanteren, communicatie met klanten. Er kan ook gekozen worden om vooraf uw staf of werknemers persoonlijk te laten typeren, zodat de training meer gericht is en een maximaal rendement geeft op persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft meer begrip voor elkaar en heeft invloed op de werkzaamheden met elkaar en afstemming onderling. Wij stemmen onze training af op uw bedrijf.

Voor meer informatie neem contact op, wij komen graag bij u langs voor een intake. Deze is vrijblijvend en kosteloos.

+++++