Balanced Energy, Enneagram, Bewustwording, Wijsheid, Balans, Energie

Over ons | Kolom 2

Posted on: november 6th, 2014 by admin No Comments

om te zetten in ondersteunende factoren, opbrengstgericht werken. Van je vicieuze cirkel naar buiten je kader gaan met als ultiem groeipunt, je eigen piramide.

Elk jaar school ik bij om mijn kennis te vergroten en te verdiepen. Mijn overtuiging is dat je een leerling niet verder kunt brengen dan de kennis die jij bezit.

ANGELIQUE

Mijn inspiratie voor het enneagram begon doordat Nanda hier mij bevlogen over vertelde. Hierdoor ben ik ook de 3 modules gaan volgen en ben ik opgeleid tot gecertificeerd V-cirkel coach. Tijdens deze opleiding heb ik mij ook verdiept in het coachen van kinderen en ben ik gediplomeerd kindercoach.

Ik vergroot mijn kennis door te blijven ontwikkelen met aanvullende trainingen en workshops o.a. enneagram, systeemwerk, scheidingskinderen en pestgedrag. Op het moment ontwikkel ik mijn kennis door het volgen van een opleiding Boeddhistische Psychologie en NLP.

Leave a Reply

+++++