Balanced Energy, Enneagram, Bewustwording, Wijsheid, Balans, Energie

Nieuws | Kolom 1

Posted on: februari 23rd, 2012 by admin

Zonsverduistering

Als je ergens naartoe gaat, neem je boosheid, verdriet, teleurstelling en angst mee. Dit neemt uitstraling van je weg, het is een grauwe emotie sluier. Dit hoef je niet uit te spreken, een ander voelt of ziet dit. Zie je hoe een vlam aantrekkingskracht heeft? Weet dat iemand die straalt ook aantrekkingskracht heeft op andere mensen.

Bewuster is krachtiger. Dit zijn de ingrediënten tot groei. We zijn ons niet altijd bewust dat onze energie weggetrokken kan worden door mensen met weinig energie. Leeg lopen herken je, doordat je ’s avonds moe op de bank zit na een dag onder mensen waar je (te)veel hebt gegeven en er geen oplaadmoment was voor jou. Te veel verticale uitwisseling (jij geeft, de ander ontvangt) Doe dit vaak en je wordt ook echt lichamelijk ziek!

Laad je op in onze training en trek groeiend door het leven. Je neemt altijd jezelf mee. Je bent wat je uitstraalt. Wil je weten waarom je moe bent, verdrietig of wat ziekte je wilt vertellen? Volg bij ons trainingen, krijg zicht op inzicht.

Comments are closed.

+++++